Menu Sluiten

Leveranciers Interactieve Schermen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Signalisatie – Signalisatie Antwerpen – Indoor Signalisatie – Indoor Signalisatie Voor Elk Budget – Bestellen Outdoor Signalisatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over leveranciers interactieve schermen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Leveranciers Interactieve Schermen

Design | Signalisatie | Reclame | Promotie Materiaal | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers interactieve schermen

referenties over connectify jobs contacteer ons onze oplossingen schermbeleving oplossingen voor schermbeleving ip tv het inzetten van schermen in je onderneming heeft tal van voordelen. Van duidelijke digital signage tot een verbeterde klantenervaring door instore screens connectify helpt je erdoor leveranciers interactieve schermen voor meer omzet Schermbeleving per sector zorgsector hospitality retailsector immobilin smart cities sport en entertainment tips howto s voordelen van een digitale etalage tellie family producten diensten tellie interactieve tv digital signage onthaalkiosk etalages communicatie connectiviteit communicatie en connectiviteit op het juiste moment de juiste informatie kunnen communiceren naar iedereen die jij wil bereiken dit klinkt complex en ingewikkel.

infodigiconsult.biz jobs support ssssssss sss abc home oplossingen digi print digi touch digi soft transport en logistiek bouw productiebedrijven verzekeringen digi sign referenties nieuws digi consult contact nieuws en events digi consult gt nieuws en events mei aftermovie kennismakingsevent categorie bedrijfsnieuws events op donderdag maart organiseerde digi consult zijn eerste kennismakingsevent in het aspen event center. Na de versoepeling van de coronomaatregelen was het weer mogelijk om onze … mrt vacature helpdeskmedewerker categorie vacatures wij zijn op zoek naar een enthousiast teamlid die ons backoffice wil vervullen als helpdeskmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt bij technisch.

Vragen over Leveranciers interactieve schermen

onze aanpak over ons jobs blog nl en fr retail experience corporate experience realisaties contact retail experience corporate experience realisaties contact onze aanpak over ons jobs blog nl en fr home corporate experience corporate experience je bedrijf is deacute ideale plaats om medewerkers en bezoekers onder te dompelen in je bedrijfscultuur en hen een onvergetelijke beleving te bezorgen. Ontdek hier welke digitale technologieeumln de visitor en employee journey ondersteunen en hoe je de interne bedrijfscommunicatie een lsquoboostrsquo geeft. Bekijk realisaties unieke beleving in jouw bedrijf corporate experience technologieeumln de mogelijkheden van digital signage en interactieve schermcommunicatie in het bedrijfsleven zijn eindeloos. Wat belangrijk is is het vinden van de toepassing die eacutecht een meerwaarde biedt voor jouw bedrijf en helemaal past bij je bedrijfsstrategie en corporate identiteit De handelswijze m.b.t. leveranciers interactieve schermen Interactieve kiosk met een interactieve kiosk krijgt je bedrijf meteen een moderne uitstraling n til je de vi.