Menu Sluiten

Digital Signage Provincie Antwerpen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Signalisatie – Signalisatie Antwerpen – Indoor Signalisatie – Indoor Signalisatie Voor Elk Budget – Bestellen Outdoor Signalisatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over digital signage provincie antwerpen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Digital Signage Provincie Antwerpen

Reclame | Decoratie | Design | Signalisatie | Promotie Materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Digital signage provincie antwerpen

menu ontzorging alles voor jouw data jouw moderne werkplek zien amp gezien worden verruim jouw kennis kiezen voor it covid overheidsoplossingen contact algemene verkoopsvoorwaarden bull privacy bull cookie statement bull disclaimer it your trusted government advisor. vertrouwen kan je niet kopen dat moet je verdienen digital signage provincie antwerpen zijn zeer gewild Vertrouwen kan je ook niet op opbouwen dat vraagt tijd. Aan dit vertrouwen binnen deopenbare besturenbouwt it al meer dan jaar dat merk je boek online overlegmoment mario van devoorde itfounder ceo stijgende aanwezigheid certificaties verworven productkennis verhuur besecurevia awingu wifieu buyit public raamcontracten partnerships duurzaam ondernemen referentieoplossingen stijgende aanwezigheid it bestaat ondertusse.

overslaan en naar de inhoud gaan home security bodycams brandpreventie camerabewaking intercom procescontrole toegangscontrole videoanalysetechnieken werfbeveiliging audio amp video digital signage multiroom audio pasystemen vergaderzalen projecten over ons over hearsee onze klanten sectoren vacatures contact home over ons onze klanten stad turnhout stad turnhout turnhoutis eenstadin het noorden vanbelgigelegen in de provincieantwerpen. De stad telt circa . Inwoners de stad afficheert zichzelf als de hoofdstad van dekempen De toekomst over digital signage provincie antwerpen Een totaal cameraplan voor de stad turnhout stad turnhout de stad turnhout neemt de veiligheid van hun inwoners en bezoekers zeer ernstig. Samen met de politie staat de stadin voor de .

De discipline van Digital signage provincie antwerpen

duwijckstraat b lier tel fax infosafestore.be gza campus st.vincentius gebruikt iptv in kamers devolo dlan in de industrie safe store verhuist gza groep installeert eerste kamers met iptv van tripleplay imtech installeerd tripleplay hoteltv in horse land wifi netwerk in bungalowpark samen met citymesh kinepolis groep kiest voor devolo iptv vod en digital signage met tripleplay gza campus st.vincentius gebruikt iptv in kamers januari de gza ziekenhuisgroep heeft vandaag een persbericht rond gestuurd waarin ze de primeur melden dat ze iptv in patintenkamers hebben geinstalleerd. Ze gebruiken het signaal afkomstig van telenet packettv glasvezelkabel en safe store verdeeld het via het ziekenhuisnetwerk naar de klassieke lcdtvtoestellen. Lees het persbericht devolo dlan in de industrie september in de voorbije weken hebben we dlan avpro toestellen geleverd voor verschillende industrile toepassingen. Voedingsbedrijf deliva uit genk gebruikt de toestellen om zijn datacollectie netwerk uit te b.